Povestea Slow

Inventată de Dr. John C. Lilly în anii 1950, folosită de sportivi de înaltă performanță și de câteva grupuri de nișă timp de zeci de ani, a început să se bucure de popularitate globală în ultimii 10 ani în lume, iar la noi în țară este o terapie nouă, fiind introdusă pentru prima dată în 2015.

Misiunea Slow-wellness studio este să îți ofere spațiul unde poți beneficia de refacere, recuperare, reîncărcare și relaxare.

Terapia prin plutire este metoda prin care poți scăpa de stres și te poți bucura de multiplele beneficii ale sării Epsom (sare amară).

Am creat Slow-wellness studio ca răspuns a unei nevoi locale pentru un SPA, un loc destinat refacerii și reîncărcării.

Mai mult ca niciodată poate, în aglomerarea de lucruri, liste, oameni, obiecte, nu mai avem timp să stăm în tihnă, să oprim butonul „pe repede înainte”, să ne lăsăm spațiu pentru liniște, stare, gânduri, pauze.

Terapia prin plutire oferă toate acestea.

În 2017 am deschis primul centru de terapie prin plutire, din Bacău și zona Moldovei – Slow Wellness Studio.

Galerie foto

Vă așteptăm să experimentați terapia prin plutire! Să vă relaxați, să vă recuperați!

Feedback clienți Slow Wellness Studio

Descrieți în câteva cuvinte experiența SLOW:

„Am intrat în bazin cu o durere în zona umărului și nu îmi venea să cred că imediat după plutire aproape că dispăruse durerea și îmi puteam mișca brațul mult mai ușor."

„Abia după plutire mi-am dat seama că nu mai simțeam bine mirosurile. Am avut o revelație după ce am ieșit de la Slow … simțeam mirosurile mai puternice dintr-o dată. Imi voi face un abonament pentru a beneficia de efectele terapeutice pe termen lung."

„Fiind însărcinată în 6 luni nici nu-mi imaginam cât de plăcut poate fi să plutesc și să mă simt ușoară ca un fulg, și să-mi preia apa greutatea în exces din cauza sarcinii. Terapia prin plutire trebuie să devină un obicei pentru viitoarele mămici. Este cu adevărat super relaxant."

„Outstanding"

„A fost o experiență foarte plăcută, relaxantă. Voi reveni cu siguranță."

„Relaxant"

„Relaxantă. Minunată."

„Extrem de plăcut și foarte relaxantă."

„A fost de nedescris în cuvinte."

„Super relaxantă. Recomand și ulei esențial pentru un plus de relaxare."

„A fost ceva nou pentru mine, foarte relaxant. M-am simțit foarte bine atât în bazin cât și după plutire. :)"

„La început am crezut că 60 minute vor fi foarte mult dar nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul. A fost o ocazie minunată de relaxare și sigur vreau să mai vin."

„Abandonare, contact cu sinele profund."

„Interesantă. Repetabilă"

„Maxim de relaxantă. După o astfel de experiență simt că funcționez într-un nivel de energie diferit, privesc tot ceea ce mă înconjoară cu mult mai mult calm și într-o stare de armonie și centrare."

„Anularea reconfortantă a demarcației între medii diferite (apă, aer, corp). Confort, confort, confort."

Social Media:

Ne găsiți aici:

Str. Banca Națională,
Nr. 11, Bacău

Contact:

0752 389 844
office@slowfloat.ro

Program 10-20

Luni – Duminică
cu programare