Termeni și condiții

Datele noastre

SC SLOW STUDIO SRL
Str. Banca Națională, Nr. 11, Bacău
J04/1451/2017
CUI: 38134603
0752 389 844
office@slowfloat.ro

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul slowfloat.ro implica acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului se recomanda citirea cu atenție a acestui material.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

Copyright

Întregul conținut al site-ului slowfloat.ro, incluzând elemente de design si grafica web, este proprietatea slowfloat.ro si este protejat conform Legii dreptului de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuala și industrial.

Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Utilizatorul este obligat sa folosească informațiile de pe site-ul slowfloat.ro doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor slowfloat.ro fără acordul scris al acesteia.

Note de informare privind protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, slowfloat.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau altă persoană.

Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră, cât și de prezentare de noi oferte din portofoliul nostru.

Conform Legii 677/2001 beneficiați de dreptul de acces și intervenție asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul sa va opuneți datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.

Nu sunteți obligat(a) sa furnizați aceste date, însa refuzul dumneavoastră determina imposibilitatea efectuării comenzii.

Garantăm confidențialitatea datelor: nu vom furniza nicio informație (nume, adrese, comenzi) la terțe părți cu excepția curierului, poștei și agențiilor de publicitate cu care colaborăm.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete când se completează o comandă, caz în care ne rezervăm dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauză.

Dispute și conflicte

Ne străduim ca informațiile pe care vi le oferim să fie cât mai clare și mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu oferim niciun fel de garanție directă sau indirectă privind calitatea informațiilor, imaginilor, produselor obținute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului nostru.

Se poate întâmpla ca la un moment dat, în dreptul unui produs, sa nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru se întâmplă pentru că obținerea și prelucrarea datelor despre un produs necesită timp și datele se introduc treptat. ÎIn general, în câteva zile de la introducerea unui nou produs, vor fi trecute și toate celelalte detalii despre acesta. slowfloat.ro își rezervă dreptul de a nu oferi nicio garanție că serviciul oferit va fi potrivit cerințelor tale sau că serviciul va fi neîntrerupt, sigur și fără erori de orice fel.

Nu suntem responsabili și nu putem fi ținuti responsabili în niciun fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă și/sau problemă directă sau indirectă, de orice natură, ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Fără nicio notificare prealabilă, slowfloat.ro poate șterge sau adaugă orice informație pe site și poate întrerupe orice activitate sau arhiva din conținutul site-lui.

slowfloat.ro nu se face răspunzătoare pentru coletele deteriorate datorita proastei manipulări din partea firmelor de livrare cu care colaboram.

slowfloat.ro își rezerva dreptul de a refuza o comanda dacă se găsește în una din următoarele situații:

– Produsul comandat nu este sau nu mai este pe stoc la momentul plasării comenzii;
– Imposibilitatea obținerii confirmării de plată;
– Identificarea unei erori în informațiile pentru produs, inclusiv prețul sau oferta promoțională;
– Clientul manifestă un comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios, etc.) sau are în istoricul comenzilor livrări refuzate.

Orice tentativă de acces neautorizat pe site-ul slowfloat.ro sau încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut între compania slowfloat.ro și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele doua părți, sau cu ajutorul unui mediator. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competenta instanțelor judecătorești românești. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Schimbarea termenilor și condițiilor

slowfloat.ro își rezervă dreptul de a modifica, actualiza termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. slowfloat.ro isi rezerva dreptul sa facă modificări în structura site-ului fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.

Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

Corectarea informațiilor eronate

De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putând diferi de acestea în ceea ce privește culoarea, aspectul s.a.

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe, erori ale produselor software sau erori umane, fără a anunța în prealabil.

Regulament Vouchere

Valabilitatea voucherelor este de 3 luni din momentul achiziției, iar voucherele expirate nu se mai pot folosi.

Voucherele sunt transmisibile, nu sunt nominale.

Voucherul poate fi valoric sau cu unul sau multe servicii în funcție de alegerea clientului. Voucherele sunt valabile doar pentru servicii Slow Wellness Studio, nu pentru produse.

Voucherul poate fi folosit fie într-o singură vizită la Slow Wellness Studio, fie în mai multe vizite, până la epuizarea serviciilor sau sumei totale existente până la data de expirare menționată. Efectuarea serviciului din voucher se poate face doar în baza programării prealabile realizate la Recepția SPA. Voucherele trebuie să rămână în recepția Slow Wellness Studio ca dovadă a plății serviciului efectuat, returnate în cazul în care mai există alte servicii sau valoare disponibilă pentru o utilizare ulterioară conform valabilității, sau diferența de plată se poate achita direct în Recepția SPA. Voucherele valorice, a căror valoare nu a fost epuizată, se returnează deținătorului după ce pe voucher se menționează de către Recepția SPA suma rămasă din valoarea acestuia.

Pachetele prestabilite (ex terapie prin plutire și masaj sau tratamente corporale) nu se pot efectua decât de o singură persoană în ziua programării. Pachetele care conțin mai multe ședințe se pot folosi în mai multe vizite. Serviciile menționate în Voucher se pot schimba cu alte servicii de valoare egală cu suma aferentă serviciilor din voucher. La voucherele valorice se pot alege servicii în valoare egală, mai mică sau mai mare decât suma disponibilă pe voucher. În cazul în care prețul serviciilor solicitate depășește valoarea voucherului, beneficiarul achită la Recepția SPA diferența de preț, iar în cazul în care valoarea serviciului este mai mică decât valoarea voucherului acesta este returnat clientului pentru o utilizare ulterioară conform valabilității voucherului.

*Prețurile serviciilor din voucher sunt cele afișate în ziua în care urmează a fi folosite.

Regim TVA

Prețurile afișate pe site nu conțin TVA, SLOW STUDIO SRL este firma neplătitoare de TVA.

Social Media:

Ne găsiți aici:

Str. Banca Națională,
Nr. 11, Bacău

Contact:

0752 389 844
office@slowfloat.ro

Program 10-20

Luni – Duminică
cu programare