Foarte multă lume întreabă cum funcționează Access Bars și ce sunt de fapt Bars (Barele).

Bars sunt 32 de puncte pe cap ce activează zone de la nivelul creierului unde sunt stocate energii ale gândurilor, convingerilor, punctelor de vedere, emoțiilor, atitudinilor și amintirilor subconștiente, care au fost acceptate la un moment dat ca fiind adevărate și care rulează și în prezent fără a fi conștienți de existența lor. Atingerea acestor puncte de o parte și de alta a capului formează o bandă de energie care rulează la nivel subtil pe toată perioada procesului și, în măsura în care permitem, încă o perioada de timp după încheierea ședinței.

Pentru a înțelege mai bine la ce se referă acestea, vom face o scurtă descriere a principalelor puncte pe care se lucrează în timpul unei ședințe de bars, restul fiind puncte de legătură, de reactivare sau restructurare.

Banda de putere are înmagazinată considerații despre putere. De la puterea personală până la manifestări ale forței, totul poate fi pus în această zonă pe tapet.

Banda de implanturi se referă la idei, gânduri, credințe, considerații, emoții din orice sferă a vieții, cu care ne-am aliniat și am fost de acord, sau la care am rezistat și am reacționat, făcând posibilă implantarea.

Banda de bani depozitează părerile legate de bani. Cum banii sunt o energie ce are legătură cu multe aspecte ale vieții, considerațiile despre acest subiect pot determina o serie de dezechilibre atât la nivelul corpului cât și în ceea ce privește calitatea vieții.

Banda de control se referă la tot ceea ce credem că putem obține prin control. Pentru că vrem ca lucrurile să se întâmple într-un anume fel, încercăm să controlăm totul, iar asta ne consumă foarte multe resurse. Multe din programele de control sunt inconștiente și au în spate frici de bază.

Banda de creativitate se referă la toate elementele de care credem că avem nevoie pentru a crea ceva. Noi suntem creatori prin definiție și tot ce ne împiedică să ne manifestăm conștient și plenar în acest proces ne face de fapt să fim mai puțin decât suntem cu adevărat.

Benzile de creare de conexiuni și de creare de forme de viață – se referă la punctele de vedere pe care le avem în legătură cu materia, energia, spațiul și timpul necesare pentru a crea o legătură sau o formă de viață – chiar și o carte. Se referă la modul în care abordăm relații și proiecte.

Tosterul de îmbătrânire – înmagazinează convingeri legate de îmbătrânire, deprecierea corpului, moarte. Sunt seturi de programe moștenite, colective despre cum trebuie să fim noi și corpurile noastre odată cu trecerea timpului, care ne fac să urmăm tiparele înaintașilor noștri.

Benzile Vise și Speranțe – se referă la energia acumulată din tot ce am visat sau am sperat din forță, crezând că dacă avem suficientă determinare lucrurile chiar se vor întâmpla. Sunt toate punctele de vedere legate de aceste nerealizări precum și despre ceea ce am putea face ca să forțăm norocul.

Benzile Formă și Structură se referă la convingeri ce reprezintă baza prin care ne construim realitatea, raportându-ne la trecut. Deoarece aceste convingeri sunt fixe, facem aceleași alegeri la nesfârșit, cu mici deviații pe care le considerăm schimbări. De fapt nu se schimbă nimic, este doar o punere în scenă a acelorași forme și structuri.

Banda Conștiență se referă la toate judecățile pe care le-am avut față de toate conștientizările noastre și am hotărât că de fapt nu au fost conștientizări, încercând să eliminăm conștientizarea în loc să beneficiem de ea.

Benzile Tristețe și Bucurie sunt legate de toate considerațiile pe care le avem cu privire la “a fi bine” sau “a fi rău” să fii bucuros sau trist în diferite situații.

Banda de vindecare se referă la toate părerile noastre despre ce este sau nu este vindecarea și despre ce este sau nu este un vindecător. Toate acestea împiedică corpul să se vindece.

Benzile de corp și sexualitate înmagazinează gânduri, idei, judecăți, convingeri, atitudini și emoții pe care le avem despre corp și despre sexualitate.

Banda de bunătate se referă la acele puncte de vedere pe care le avem despre ce însemnă să fii bun, darnic și amabil, fără a percepe că în spate se creează obligații. Bunătatea cu adevărat nu are atașată obligații și este percepută de cel care o primește fără un sentiment de îndatorare.

Banda de recunoștință se referă la judecăți. Recunoștința este de fapt ceea ce numim iubire în această realitate și este o stare lipsită total de judecată.

Benzile de pace și calm se referă la considerații despre aceste stări. În realitate pacea și calmul sunt stări foarte rar accesate și sunt antidotul pentru surplusul de adrenalină care este prezent în corp aproape permanent.

Banda de comunicare înmagazinează energia deciziilor și concluziilor noastre cu privire la faptul că doar comunicarea verbală este reală, în timp ce comunicarea non-verbală și conștientizarea nu există.

Benzile de timp și spațiu au de-a face cu decizii și considerații legate de faptul că timpul și spațiul sunt conectate și că este obligatoriu să existe împreună. Aceste idei elimină capacitatea de a avea energia, spațiul și conștiența cu care să creezi propria viață.

Vă așteptăm să experimentați rularea barelor într-o ședință de access bars pe care o puteți programa aici.