masaj pietre vulcanice

Masajul cu pietre vulcanice sau hot stone massage contribuie la revitalizarea fizică, emoţională şi psihică. Este una dintre cele mai apreciate terapii prin masaj din întreaga lume, atât ca și tehnică, cât și ca efecte. Terapeuții maseuri o recomandă pentru relaxare şi îmbunătățirea somnului, dar și pentru îmbunătățirea imunității.

De asemenea, această terapie vine cu rezultate excepţionale în stările de epuizare fizică şi mentală cauzate de suprasolicitare la locul de muncă și de volumul mare de lucru.

Acest tip de masaj este special datorită elementelor componente: apă, pietre, aromele plăcute ale uleiurilor terapeutice și căldura generată de pietre.

Prin încălzirea în apă caldă a pietrelor vulcanice până la 60 grade Celsius, acestea înmagazinează o cantitate importantă de energie benefică. Prin masaj, întregul organism preia această energie, care se duce la fiecare celulă din organism prin meridianele energetice. Astfel, sunt neutralizate energiile negative acumulate în corp de-a lungul timpului, se elimină stresul şi se reface echilibrul întregului corp fizic și spiritual.

Beneficiile masajului cu pietre vulcanice

– îmbunătăţirea circulației sangvine şi limfatice;

– detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor din țesuturi;

– reduce stresul;

– diminuarea spasmelor musculare;

– reducerea sau eliminarea durerilor acute sau cronice;

– ameliorarea simpromelor bolilor autoimune;

– îmbunătățirea funcționarii aparatului respirator.

Masaj pietre vulcanice

În plus, în această perioadă a anului în care ne aflăm este indicat masajul cu pietre calde. Sistemul imunitar evident scăzut în perioada de iarnă, organismul epuizat, expunerea la temperaturi variabile fac ca susţinerea cu care vine acest tip de tratament să fie benefică, evident.

Cu bucurie și recunoștință că am reuşit să scoatem la lumină câteva dintre beneficiile pe care masajul cu pietre calde le are asupra organismului uman vă invităm la Slow Wellness Studio să simțiți aceste beneficii minunate.