Stilul de viață al vremurilor noastre ne face să fim în permanență încordați și stresați. Contra timp, încercând să fim cât mai eficienți și să mulțumim pe toți cei apropiați, suntem puși parcă pe pilot automat, focusați pe acțiune.

Cum simte corpul stresul?

Suntem dotați de la natură cu mecanisme de apărare. În mijlocul unei situații percepută ca periculoasă se declanșează răspunsul automat al corpului, care comandă hipotalamusului secreția de hormoni de stres – adrenalină, noradrenalină și cortizol. Primind această comandă organismul se reorganizează, cu focus pe supraviețuire. Inima începe să bată mai tare, iar sângele este pompat în mușchi, pentru a ne putea salva prin luptă sau fugă. Sângele oxigenat nu mai ajunge la creier, oxigenul fiind redistribuit pentru a menține în viață organele vitale.

Trăind zi de zi în stres și transmițând continuu creierului mesaje de alertă, resursele încep să se epuizeze și încep să apară oboseală, confuzie, insomnie, dureri de cap, hipertensiune, dereglări ale sistemului hormonal și imunitar.

Ce se întâmplă la nivel subtil?

Miile de gânduri, trăiri, emoții, convingeri, decizii, calcule care rulează automat pe parcursul unei zile sunt de fapt forme de energie de vibrații diferite care, percepute ca „ale noastre” se acumulează în diferite zone ale corpului, determinând blocarea fluxului de energie vitală. Aceste blocaje conduc, în timp, la manifestarea diferitelor simptome de boală în corpul fizic.

Totodată, mintea concentrată pe supraviețuire, ne pune în imposibilitatea de a mai vedea și alte posibilități și de a face alegeri conștiente.

Ce este și ce face Access Bars?

Access bars presupune atingerea cuantică a 32 puncte de pe cap și activarea unor bare de potențial energetic. Prin rularea lor, acestea curăță de la nivelul creierului încărcătura electrică a polarităților, eliberând energia blocată.

Este un proces asemănător cu ștergerea fișierelor vechi dintr-un computer. Atunci când hardul este supraîncărcat cu informație, calculatorul începe să se miște greu, semn că este necesară o defragmentare. Tot așa, Bars-ul acționează ca un program de curățare și optimizare, înlăturând balastul energetic și înregistrările de care corpul nu mai are nevoie.

Când corpul primește bars, undele cerebrale încetinesc și permit deblocarea energiilor din spatele tiparelor mentale, comportamentale, a sistemelor de credințe acumulate din copilărie sau din mentalul colectiv, care rulează automat în subconștient și produc o presiune continuă asupra corpului. Procesul are un impact pozitiv asupra celulelor organismului, care eliberate de presiune, revin la forma lor inițială, determinând mai multă ușurință în corp.

Access Bars – metodă de echilibrare și terapie

Access Bars este o metodă de echilibrare a organismului care se bazează pe:

– inteligența proprie a acestuia – acea inteligență care coordonează milioanele de procese ce au loc în mod independent în organism, păstrând echilibrul dinamic dintre ele

– capacitatea acestuia de a accesa și de a se armoniza cu nivele mai înalte de conștiință – dincolo de ego, prin colapsarea undelor de posibilitate care rezonează cu vibrația proprie a corpului.

Access Bars este o tehnică terapeutică care:

– aduce relaxare, armonie, echilibru pe toate nivelele corpului – fizic, mental și emoțional. Pacea și calmul sunt stări necesare pentru ca organismul să fie capabil de a elimina hormonii de stres.

– facilitează expansiunea conștiinței, oferind astfel posibilitatea de a avea o mai bună claritatea asupra propriei vieți, prezență și capacitatea de a face alegeri conștiente. Poate fi folosit pentru a activa schimbări în toate sectoarele de viață.

Care sunt rezultatele unei terapii Access Bars?

O terapie Access Bars se constituie din minim 5 ședințe de Bars primite la interval de aproximativ 1 săptămână. Însă și doar o singură ședință de Bars poate schimba situații legate de starea de bine și sănătate a organismului.

Pe termen lung terapia Access Bars diminuează stări de:

– stres, oboseală, insomnie

– confuzie mentală

– anxietate, depresie

– atacuri de panică

– șocuri post traumatice

– diferite afecțiuni ale corpului ,

îmbunătățește:

– memoria, claritatea

– comunicarea

– vitalitatea, tonusul

– afectivitatea, realitatea relațională.

Mintea devine mai liniștită, mai prezentă, mai limpede. Crește disponibilitatea spre bucurie, ușurința și capacitatea de a fi stăpân și ancorat în propria viață.

Dacă vrei să afli mai multe despre access bars citește și Ce sunt Bars în Access.

Te așteptăm să experimentezi rularea barelor într-o ședință de access bars pe care o poți programa aici.